KASTAMONU / BOZKURT - Bozkurt Çok Programlı Anadolu Lisesi

Mrt

İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zaferinin 109. Yıl Dönümünde Çanakkale ruhu konulu resim ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri takdim edildi.

Yarışmada 1. Olan öğrencimiz Ela Nur ESEN in resmi il düzeyinde yapılan yarışmaya katılma hakkı kazandı.

Öğrencilerimizi tebrik eder basarilerinin devamını bekleriz.

Mrt

Okulumuz Yesilay Kulubü tarafından 1- 7 Mart Yesilay Haftası nedeniyle öğrencilerimize bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Mrt

Okulumuzda Sahil Guvenlik komutanligi tarafindan Geleceğin Denizcileri konulu eğitim semineri Kariyer Günleri kapsaminda okulumuz Konferans salonunda yapıldı.

Şbt

İş sağlığı ve Güvenliği farkındalık Eğitimi Kastamonu İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Turhan AHMETOĞLU tarafından Okumuz İdareci , Öğretmen ve çalışan personellerimize verildi.

Şbt

İlçemizde tüm kademelerde bulunan öğretmenler için akran zorbalığı eğitimi okulumuz konferans salonunda verildi.

Şbt

Teknofest Coşkusu tüm hızıyla devam ediyor.

Son Başvuru Tarihi : 29 Şubat 2024

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönemi başladı. Bozkurt İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Recep ATAK okulumuzun 9. ve 10. Sınıflarını ziyarette bulunarak öğrencilerimize başarılar diledi.

Ara

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Onur Şahin Antrenörlüğünde kastamonu okullar arası voleybol turnuvasında okulumuz il birincisi olmuştur. Karabükte yapılacak olan  il birincilerinin katılacağı grup maçlarına katılmaya hak kazanmıştır. Öğretmen ve Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Ara

Okulumuzda Çevre Şehircilik Bakanlığının düzenlediği " SIFIR ATIK " konulu seminer verildi.